Opdrachtgever

Obido zorgt ervoor dat mensen aan het werk gaan op de juiste plek. Obido werkt snel, flexibel en betrokken. We luisteren naar de wensen van de opdrachtgever en we gaan dan op zoek naar een goede match tussen opdrachtgever en werknemer. Wij begrijpen als geen ander dat de maatschappij veranderd. We leven in een 24 uurs economie waarin de tijd niet meer stil staat. Obido gaat mee in de maatschappelijke ontwikkelingen door onze flexibiliteit en snelheid.

Doordat wij ons bewust zijn van de risico’s die een opdrachtgever loopt bij het inlenen van uitzendkrachten, hebben wij gedaan wat nodig is om deze risico’s uit te sluiten zodat u met een onbezorgd gevoel met ons kunt samenwerken.

Essentiële punten hierin zijn:
• Wij geven de opdrachtgever de zekerheid dat onze kandidaten gerechtigd zijn om in Nederland te werken door de identiteitsdocumenten van kandidaten te controleren op echtheid. Zo verzekeren wij ons ervan dat u en wij met de juiste medewerker te maken hebben.
• Alle uitzendkrachten vallen onder de Nederlandse wetgeving en beschikken over een Nederlands Burgerservicenummer.
• Als een uitzendbureau geen sociale premies en loonheffing afdraagt, dan kan het inlenende bedrijf aansprakelijk worden gesteld. Onze klanten kunnen een deel van het factuurbedrag rechtstreeks storten op een G-rekening zodat zij er zeker van kunnen zijn dat de sociale premies en loonheffingen worden afgedragen.
• Loonbelasting en premies sociale verzekeringen worden in Nederland afgedragen.
Een recente verklaring betalingsgedrag loonbelasting en sociale verzekeringspremies van de Belastingdienst is voor onze klanten altijd opvraagbaar
• Uiteraard is onze back-office SNA-gecertificeerd, NEN 4400-1 gecertificeerd, aangesloten bij de NBBU en wordt zij regelmatig gecontroleerd door een erkende audit- en inspectie-instelling.

Wilt u medewerkers die passen bij uw bedrijf en graag aan de slag gaan? Wij komen graag persoonlijk langs zodat wij u en uw bedrijf leren kennen en we nog sneller de juiste kandidaat kunnen voorstellen.

Zoekt u personeel, of wilt u gebruik maken van andere diensten? Gelieve onderstaand formulier volledig in te vullen.